CENTAR ZA RAZVOJ ZNANJA NA PODRUČJU PRAVA, RAČUNOVODSTVA I FINANCIJA
Slika 1 Slika 2 Slika 3

Želim primati obavijesti
o seminarima i radionicama

Prijavite se

Kontaktirajte nas

EDUCA centar za razvoj znanja na području prava, računovodstva i financija

Mob (predsjednik): 091 579 0890
Mob (zamjenica predsjednika):
091 796 6779
E-mail: info@educa.hr

Opširnije

Novosti

Poziv na prijave za seminar ''Zakon o radu: radni odnosi, radno vrijeme, inspekcijski nadzor i sudski sporovi''

Poštovani, EDUCA centar za razvoj znanja na području prava, računovodstva i financija Vas poziva na seminar pod nazivom ''Zakon o radu: radni odnosi, radno vrijeme, inspekcijski nadzor i sudski sporovi'' koji će se održati 4. travnja 2013. godine u dvorani Cateringa Kvatrić, Maksimirska 127, Zagreb s početkom u 9:00 sati. Vaši predavači biti će Nino Rašić, odvjetnik iz Zagreba, Josip Šimović, odvjetnik iz Zagreba i Nikica Ferić, odvjetnik iz Zagreba, svi članovi EDUCA tima predavača.

Objavljeno: 20.03.2013. Opširnije

Poziv na prijave za seminar ''Primjena Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma za odvjetnike i javne bilježnike''

Poštovani odvjetnici, poštovani javni bilježnici, EDUCA centar za razvoj znanja na području prava, računovodstva i financija Vas poziva na seminar pod nazivom ''Primjena Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma za odvjetnike i javne bilježnike'' koji će se održati 26. ožujka 2013. godine u dvorani Matis Absolute Lounge Bar, Trg Stjepana Radića 3, Zagreb s početkom u 9:00 sati. Vaši predavači biti će Nenad Šimunec, odvjetnik iz Zagreba i Nikica Ferić, odvjetnik iz Zagreba, obojica članovi EDUCA tima predavača.

Objavljeno: 12.03.2013. Opširnije

Dostupne web stranice udruge Educa

Cijenjeni posjetitelji, članovi i svi ostali zainteresirani za rad udruge Educa centar za razvoj znanja na području prava, računovodstva i financija, dobrodošli na naše web stranice!

Objavljeno: 22.01.2013. Opširnije