CENTAR ZA RAZVOJ ZNANJA NA PODRUČJU PRAVA, RAČUNOVODSTVA I FINANCIJA
Slika 1 Slika 2 Slika 3

Kako djelujemo?

  • Organiziramo seminare, radionice, treninge.
  • Organiziramo javne tribine i okrugle stolove.
  • Putem web stranice objavljujemo novosti iz područja prava, računovodstva i financija.

Želim primati obavijesti
o seminarima i radionicama

Prijavite se

Kontaktirajte nas

EDUCA centar za razvoj znanja na području prava, računovodstva i financija

Mob (predsjednik): 091 579 0890
Mob (zamjenica predsjednika):
091 796 6779
E-mail: info@educa.hr

Opširnije

Nenad Šimunec. mag.iur.

Nenad Šimunec. mag.iur.

Nenad Šimunec, odvjetnik u Zagrebu i predsjednik udruge Educa, diplomirao je na Pravnom fakultet u Zagrebu te završio niz menadžerskih treninga iz područja upravljanja, odnosa s kupcima i odnosa s medijima. Radio je i upravljao pravnim poslovima u Službi društvenog knjigovodstva i Zavodu za platni promet, bio direktor podružnice banke, pravni savjetnik u društvu za upravljenje investicijskim fondovima te posjeduje jedanaestogodišnje iskustvo pravnog savjetnika i direktora u revizorskom društvu.

Kao koautor objavio je više priručnika iz područja plaćanja i osiguranja plaćanja te insolvencijskog prava. Osim toga, objavio je osamdesetak stručnih članaka iz područja: platnog prometa, instrumenata plaćanja, instrumenata osiguranja plaćanja, financijskog i poreznog prava, prava trgovačkih društava, obveznog prava, stečajnog prava, ovršnog prava, revizije, računovodstvenog poslovanja, pranja novca.

Stalni je predavač na seminarima iz područja: plaćanja, instrumenata osiguranja plaćanja, revizije, stečajnog prava, pranja novca. Kao područja ekspertize ističe pravo trgovačkih društava, trgovačko pravo, porezno i financijsko pravo, pravo vrijednosnih papira, stečajno pravo